Imam problem pri slanju obrasca
Slobodno nas kontaktirajte te će vam se u vrlo kratkom roku javiti stručna osoba koja će vam pomoći oko vaših poteškoća. Sustav je nedavno pušten u pogon te su moguće greške u radu pa nam je svaka vaša sugestija važna, a kritika dobrodošla.
Tko obrađuje moje podatke?
Služba koja objavljuje obrazac na platformi eObrasci.hr. Za detaljnije informacije konzultirajte naše uvjete korištenja.
Kako mogu kontatirati službu zaduženu za moj predmet?
Ako je služba objavila svoje podatke na ovom portalu koristite iste. Ako tih podataka nema na našim stranicama onda ih potražite na službenim stranicama službe.
U kojem će se roku obraditi moj predmet?
Ovisi o službi i predmetu. Naime trenutno nismo u mogućnosti objavljivati statistike riješavanja pojedinih predmeta. Međutim na e-mail adresu koju budete koristili pri ispunjavanju obrazaca bit ćete obaviješteni o svakoj promjeni statusa vašeg predmeta. U slučaju bilo kakvih poteškoća referent će vas kontaktirati putem e-maila ili telefonski kako bi se vaš predmet čim prije riješio.
Da li vam mogu predložiti službu/obrazac na objavu?
Ova sustav koriste naručitelji - grad, općina ili firma koja objavljuje obrasce po želji. Svejedno možemo našim naručiteljima ili potencijalnim partnerima proslijediti vaš zahtjev za dodavanje službe ili obrasca na portalu eObrasci.hr. Zato slobodno nas kontaktirajte i pokušat ćemo vam udovoljiti. ;)
Želimo naše obrasce objaviti na ovim stranicama
Slobodno nas kontaktirajte te će vam se u vrlo kratkom roku javiti stručna osoba koja će vas informirati o svim detaljima ovog sustava te napraviti ponudu po vašim željama i zahtjevima.